КОИ СМЕ НИЕ

Sicotek е създадена преди повече от 10 години. С натрупания дългогодишен опит фирмата е специализирана както в цялостното проектиране, така и в изграждането и въвеждането в експлоатация на системи за сградна автоматизация, контрол, мониторинг и анализ на данните.

ЕКИП

ЕКИП

Екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит и богати познания в областта на автоматизацията и визия за актуалните технологични достижения и тенденции ще намерят най-подходящото за Вас решение.

ДЕЙНОСТИ

Цялостните разработки за проектирането, реализирането и поддръжката на системи за сградна автоматизация. Sicotek предлага и цялостни решения за хотелска и индустриална автоматизация, а също така проектиране и изграждане на интелигентни решения за управление на дома.

ПОРТФОЛИО

Наред с проектантската и инженерингов дейност, фирмата предлага съоръжения и готови изделия свързани поддържането на климата и комфорта в сгради и помещения, като адиабатни и изотермални пароовлажнители, изпарителни системи за охлажда въздуха преди кондензационния агрегат (ChillBooster), пластинчати, ротационни и B-BLUE топлообменници.

НАМЕРИ НИ